Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

Filter

Sluiten

Huurprijs van €50 tot € 6000

Koopprijs van € 0 tot € 0

Tijdelijke bedrijfsruimte vind je simpel & snel via NEST/

Ben je per direct op zoek naar een opslagruimte, bedrijfsruimte, kantoorruimte of atelier? NEST/ heeft een breed aanbod tijdelijke ruimtes in de randstad. Vind hier snel en eenvoudig een flexibele werkruimte, atelier of bedrijfsruimte waar jij naar op zoek bent. NEST/ is jouw partner in het vinden van jouw ruimte.


Tijdelijke bedrijfsruimte te huur

Een goedkope tijdelijke bedrijfsruimte huren? NEST/ biedt bedrijfspanden en bedrijfsruimtes aan in de Randstad. NEST/ biedt een gebruikersovereenkomst en overeenkomsten zijn altijd tijdelijk. Hierdoor is het mogelijk een bedrijfsruimte te huren tegen lage maandelijkse kosten.

Het kan voorkomen dat je de ruimte na een korte periode alweer dient te verlaten, bijvoorbeeld omdat de eigenaar van het pand begint met sloop- of renovatiewerkzaamheden of het pand heeft verhuurd aan een vaste huurder. Als een pand bij ons wordt opgezegd door de eigenaar, informeren wij je zo snel mogelijk en doen we ons best om je een vervangende ruimte aan te bieden

Vind op NEST/ jouw perfecte ruimte!

Early birds

Staat jouw ideale tijdelijke ruimte er niet tussen? Schrijf je dan in voor de Early Bird Update en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod in je mail.

Werken bij Nest is een feestje

Team Nest/

Matchmakers leegstandbeheer

WhatsApp
Facebook
Email