Atelierruimte

Filter

Sluiten

Huurprijs van €50 tot € 6000

Koopprijs van € 0 tot € 0

Atelierruimte huren?

Zoek je een atelier, expositieruimte of creatieve werkplek? NEST/ heeft voor elk type kunstenaar, beeldhouwer of ontwerper een creatieve werkplek beschikbaar. Bekijk ons aanbod en wordt onderdeel van de NEST/ community. De ateliers in ons aanbod variëren in oppervlakte dus er zit voor iedereen wel wat bij. Vind je tijdelijke ruimte met NEST/.

 

Atelierruimte vinden met NEST/

Ben jij op zoek naar een atelier, expositieruimte of creatieve werkplek? Zoek jij een ruimte waarin je creatief kunt zijn en al je ideeën kunt uitwerken? NEST/ biedt ruimtes aan die daar uitermate geschikt voor zijn. De werkruimtes zijn altijd tijdelijk dus daardoor betaalbaar.

Ons aanbod Atelierruimtes is altijd tijdelijk. Dit kan een paar maanden zijn maar ook een aantal jaar. NEST/ zal je tijdig op de hoogte brengen wanneer de overeenkomst op jouw locatie komt te vervallen. Dit doen we minimaal 28 dagen van tevoren en vaak hebben we al een alternatieve ruimte voor je beschikbaar.

Early birds

Staat jouw ideale tijdelijke ruimte er niet tussen? Schrijf je dan in voor de Early Bird Update en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod in je mail.

Werken bij Nest is een feestje

Team Nest/

Matchmakers leegstandbeheer

WhatsApp
Facebook
Email