Wie zijn wij?

Het NEST/team zorgt ervoor dat alles snel & soepel verloopt. Persoonlijk contact vinden wij bij NEST/ heel belangrijk. Als je vragen hebt zijn de teamleden direct bereikbaar. Wij denken met je mee en zoeken voor jou de beste tijdelijke oplossing. Of dat een tijdelijke opslag is of een ruimte waarin je jouw creativiteit helemaal kunt ontwikkelen, wij vinden wat jij zoekt.

Dit zijn de matchmakers van NEST/

Ik help je aan een werkplek

Apollonia Mars

Matchmaker leegstandbeheer

0630973628

No worries, ik help je verder

Catascha Houben

Matchmaker leegstandbeheer

0681884620

Ik krijg het voor elkaar

Martine Giesberts

Servicedesk

0237601200

We doen het samen

Nick Duijn

Manager Leegstandsbeheer

0681884602

Snel
simpel
goedkoop
flexibel

comments

Marlon Brammer

Bewustzijnscoach bij Inner Self Training,
Oudeweg 147
5/5
Sinds 3,5 jaar huur ik bij Wagenhof een ruimte aan de Oudeweg 147 in Haarlem, een bedrijfsverzamelgebouw wat volop ter beschikking wordt gesteld aan kleine ondernemers. Ik ben daar werkzaam als coach en kan mijn cliënten daar met gerust hart ontvangen. De mooie entree en de gemeenschappelijke ruimtes worden goed onderhouden en het ziet er met de vele planten gezellig uit. Vanaf het begin heb ik goed contact met Wagenhof. Al zijn we het niet altijd met elkaar eens, je wordt in ieder geval gehoord. Met de ondernemers in ‘mijn gang’ heb ik een goede band, wat heel fijn is, zodat je elkaar gewoon kunt aanspreken als er dingen niet helemaal naar wens gaan of elkaar kunt ondersteunen in moeilijke tijden, zoals nu. Al met al heb ik goede ervaringen met het huren van mijn ruimte, die goed gelegen is ten opzichte van het OV en grote uitvalswegen, en gratis parkeermogelijkheden heeft. Ik hoop er nog wat jaartjes te mogen blijven! www.innerselftraining.nl

Mick van den Bree

Bewoner,
Haarlem
5/5
Wat een geluk heb ik gehad. Via LinkedIn in contact gekomen met Apollonia. En de vraag gesteld of ze wellicht voor mij iets kon betekenen qua woonruimte. Nu een maand verder zit ik al helemaal gesetteld in mijn nieuwe “tijdelijke” woning. Het fijne is je huurt wel anti kraak, maar ik voel mij een normale huurder. Al mijn vragen/opmerkingen zijn direct beantwoord of verholpen. Ik kan het iedereen die tijdelijk woon/werk/hobby ruimte zoekt van harte aanbevelen.

Bram Mous

Kunstenaar Bram Mous,
Waarderpolder, Haarlem
4/5
Al een poosje was ik op zoek naar een goed ruim atelier met veel licht voor het vervaardigen van mijn kunst. Ik kan mij herinneren dat ik op donderdag, zij het bij toeval, op de website van NEST/ terecht kwam. Vrijwel direct heb ik contact gelegd. De dag erna kon ik de aangeboden ruimte al bezichtigen. En op maandag had ik de sleutel van de werkruimte in mijn handen. Door een heldere verstandhouding is het atelier inmiddels al enkele maanden in gebruik. Dankzij het voortvarende meedenken en de informele opstelling van NEST/ loopt de productie van mijn kunst nu in volle gang en bieden zich steeds meer nationale als internationale kopers aan. Ik kan een samenwerking met Wagenhof daarom alleen maar aanbevelen.

Arno voor de Poorte

5/5
“Mijn ervaringen met de mensen van NEST/ zijn heel positief. Ik vind ze correct, zelfs hoffelijk in hun manier van communiceren. Ze komen hun afspraken na en doen wat ze zeggen. Dat geldt voor de medewerkers van de commerciële afdeling en ook voor die van de serviceafdeling. Ze pakken alles vlot op en geven tijdige en nuttige feedback. Transparant. Dat lijkt een modewoord, maar het is wel van toepassing op de stijl die NEST/ hanteert. Dat huurt heel prettig.”

Neem contact op

Samen gaan we de perfecte ruimte vinden! Bel of mail ons.

ONZE MATCHMAKERS ZORGEN VOOR EEN WARM NEST ZODAT JIJ LEKKER KAN WERKEN

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email