OVER ONS

NEST/ TIJDELIJKE RUIMTES

NEST/ maakt het voor jou mogelijk om je vleugels uit te slaan. Wij helpen jou als ondernemer te groeien door het bieden van opslag voor jouw producten of door een start-uplocatie te faciliteren waar je jouw ambities waar kan maken.

 

Een tijdelijke ruimte biedt flexibiliteit en een eigen plek met lage maandlasten. Zo ontstaan mogelijkheden die er eerst niet waren. Bovendien gaan we samen leegstand tegen. Dat komt ten goede van het pand en zijn omgeving. Een win-winsituatie dus!

Fijne werkplek om comfortabel te werken

De ruimtes die wij aanbieden zijn afgestemd op jouw (tijdelijke) behoeften. Los van een aantal voor de hand liggende ‘spelregels’, kan je je creativiteit ontwikkelen of verder groeien als startende ondernemer in een ruimte die op dat moment bij jou past. Vaak zijn er in een pand meerdere ondernemers aanwezig, waardoor er eenvoudig ervaringen en kennis met elkaar kan worden gedeeld. Je maakt deel uit van ons Nest Spaces netwerk. Om de werkplekken comfortabel te houden bieden wij onderhoud en service aan door ons enthousiaste team van leegstandbeheer.

hoe werkt het

Wat bieden wij

  • Snel een eigen plek
  • Flexibele oplossingen
  • Interessante huurvoorwaarden

Wat wij vragen van jou

  • Borg van twee maanden huur
  • Zorgvuldig omgaan met de ruimte, zie spelregels.
  • Snel verhuizen als dat wordt gevraagd

Opzegging is mogelijk per de 1e of 15e van de maand.

Wil je iets bespreekbaar maken of heb je vragen dan staan wij altijd klaar om je te woord te staan.

Wie zijn wij en wat kan je van ons verwachten?

Het NEST/team zorgt ervoor dat alles snel & soepel verloopt. Persoonlijk contact vinden wij bij NEST/ heel belangrijk. Als je vragen hebt zijn de teamleden direct bereikbaar via onze servicedesk. Wij denken met je mee en zoeken voor jou de beste tijdelijke oplossing. Of dat een tijdelijke opslag is of een ruimte waarin je jouw creativiteit helemaal kunt ontwikkelen, wij vinden wat jij zoekt.

Dit zijn de matchmakers van NEST/

ONZE MATCHMAKERS ZORGEN VOOR EEN WARM NEST ZODAT JIJ LEKKER KAN WERKEN

Kom werken bij nest/

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zich verder wil ontwikkelen binnen de bedrijfsmakelaardij.

Wil jij werken voor dé marktleider op het gebied van bedrijfsmakelaardij binnen de regio Haarlem én hard groeit in de regio Groot-Amsterdam? Lees dan snel verder!

WhatsApp
Facebook
Email