Te Huur

Kruisweg 823 – HOOFDDORP

€550,- p.m

Omschrijving

Het pand
Het kantorencomplex Holland Office Center is gelegen in kantorenpark Beukenhorst-West te Hoofddorp. Het pand is gelegen aan een grote gedeelde binnentuin met terras en vijver. Het kantorencomplex is voorzien van een restaurant/koffiebar, vergaderfaciliteiten en huismeester.

Huurprijs vanaf € 550,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

Locatie/ bereikbaarheid
De locatie bevindt zich op slechts 2 kilometer van Schiphol en heeft een directe aansluiting op de A4 en de A5. Verschillende steden in de regio zijn door de N22 en N201 gemakkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is het park goed bereikbaar, met een NS-station op loopafstand. De aanleg van de HSL en de Zuidtangent zorgen voor goede verbindingen.

Parkeren
Op eigen terrein, afgesloten met slagbomen. Parkeerplaatsen zijn te huur voor € 75,- per plaats per maand, te vermeerderen met BTW. Een aantal parkeerplaatsen is voorzien van een elektrisch oplaadpunt.

De ruimtes
Deze ruimtes zijn ideaal voor de startende ondernemer, scale-up, zzp’er of freelancer die op zoek is naar een tijdelijke oplossing.
Prijs is inclusief internet.
Aantal ruimtes: 8 ruimtes

* De getoonde foto’s zijn algemene foto’s van diverse ruimtes in het pand. Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Plaats Hoofddorp
Service kosten notatie Per vierkante meters per jaar

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

WhatsApp
Facebook
Email