Hoofddorp

Hoofddorp

Filter

Sluiten

Huurprijs van €250 tot € 6000

Koopprijs van € 0 tot € 0

Tijdelijke ruimte huren in Hoofddorp

Wil jij een tijdelijke ruimte huren in Hoofddorp? Nest/ biedt tijdelijke kantoorruimtes, simpele opslagruimtes en hobbyruimtes om je creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Een tijdelijke ruimte huren in Hoofddorp?

Wist je dat Hoofddorp de snelstgroeiende stad is in de gemeente Haarlemmermeer? Veel nationale en internationale bedrijven hebben zich hier gevestigd. Een flexibele ruimte huren in Hoofddorp, in de gemeente met een van de meest sterkt groeiende economieën van Nederland, is daarom een goed idee.

Hoofddorp is makkelijk te bereiken

Hoofddorp ligt op maar tien minuten rijden van Schiphol en binnen een half uur rijden ben je in de steden Haarlem en Amsterdam. Een betere locatie om je te vestigen, is er bijna niet.

Hoofddorp is altijd in ontwikkeling

Hoofddorp ligt in de gemeente Haarlemmermeer, de gemeente die volop in ontwikkeling is. Zo worden er diverse nieuwe projecten gestart zoals nieuwe woonwijken, bedrijventerreinen en groen- en sportvoorzieningen. Bijvoorbeeld Park21 wat tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep ligt. Een park van 1.000 hectare groot voor recreatie, rust en groen. Na werk kan je hier dus goed ontspannen.

Hoofddorp winkelstad

Hoofddorp wordt niet voor niets ”winkelstad” genoemd. Het winkelcentrum biedt voor ieder wat wils, van lokale speciaalzaken tot grote winkelketens. Ook kan je hier heen voor een heerlijke lunch of zakelijk diner. Nog meer goed nieuws: het winkelcentrum is elke dag geopend.

Goedkoop en flexibel huren in Hoofddorp

Vrije vogels kunnen via Nest/ goedkoop en flexibel een warm onderkomen huren. Wie weet zit jij binnenkort in een ruim bedrijfspand of heb je een simpele opslagruimte in Haarlem. Bekijk het aanbod of neem contact op met onze match makers.

Early birds

Staat jouw ideale tijdelijke ruimte er niet tussen? Schrijf je dan in voor de Early Bird Update en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod in je mail.

Werken bij Nest is een feestje

Team Nest/

Matchmakers leegstandbeheer

WhatsApp
Facebook
Email