Haarlem

Haarlem

Filter

Sluiten

Huurprijs van €50 tot € 3250

Koopprijs van € 0 tot € 0

Tijdelijke ruimte huren in Haarlem

Wil jij een tijdelijke ruimte huren in Haarlem? NEST/ biedt tijdelijke kantoorruimtes, simpele opslagruimtes en hobbyruimtes om je creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Waarom een tijdelijke ruimte huren in Haarlem?

Naast de gezelligste koffietentjes en het strand op fietsafstand heeft Haarlem nog meer te bieden.

Haarlem is makkelijk te bereiken

Haarlem ligt centraal gelegen, vlakbij metropool Amsterdam en op slechts een kwartier rijden van Schiphol. Bovendien heeft Haarlem een eigen treinstation waardoor je met een paar minuten lopen al in de binnenstad bent. Ook ligt treinstation Haarlem Spaarnwoude op loopafstand van het bedrijventerrein Waarderpolder, de trekpleister waar grote international bedrijven gevestigd zijn. De makkelijke bereikbaarheid is dus de ideale reden om een tijdelijke ruimte te huren in Haarlem via NEST/. O ja, hadden we al gezegd dat Haarlem ook vlakbij het strand en aan het Spaarne ligt?

Haarlem is een trekpleister voor grote internationale bedrijven

In Haarlem vind je de Waarderpolder, ook wel het businesspark van Haarlem genoemd. Dit is het grootste businesspark van Haarlem met meer dan 1.100 ondernemers en succesvolle internationale bedrijven. Bij NEST/ vind je hier veel tijdelijke ruimtes maar ook in andere delen van Haarlem zoals in het centrum of aan het Spaarne.

Haarlem en horeca

Wist je dat Haarlem in 2019 uitgeroepen is tot gastronomische hoofdstad van Nederland? Dat is niet voor niets, met grote events zoals Haarlem culinair, en de meest gezellige horecazaken, is je lunch of zakendiner een feestje. Overtuigd om je tijdelijk te vestigen in Haarlem?

Goedkoop en flexibel huren in Haarlem

Vrije vogels kunnen via NEST/ goedkoop en flexibel een warm onderkomen huren. Wie weet zit jij binnenkort in een karakteristiek grachtenpand of heb je een simpele opslagruimte in Haarlem. Bekijk het aanbod of neem contact op met onze match makers.

Early birds

Staat jouw ideale tijdelijke ruimte er niet tussen? Schrijf je dan in voor de Early Bird Update en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod in je mail.

Werken bij Nest is een feestje

Team Nest/

Matchmakers leegstandbeheer

WhatsApp
Facebook
Email