Alkmaar

Alkmaar

Filter

Sluiten

Huurprijs van €250 tot € 250

Koopprijs van € 0 tot € 0

Tijdelijke ruimte huren in Alkmaar

Wil jij een tijdelijke ruimte huren in Alkmaar? NEST/ biedt tijdelijke kantoorruimtes, simpele opslagruimtes en hobbyruimtes om je creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Waarom een tijdelijke ruimte huren in Alkmaar?

Met het strand om de hoek en een gezellig stadscentrum, is Alkmaar the place to be. Bovendien is de stad uitgeroepen tot de leukste winkelstad van Nederland en vind je in Alkmaar meer dan 400 prachtige historische monumenten.

Alkmaar is makkelijk te bereiken

Vanuit de Randstad en Schiphol ben je met een half uur rijden in Alkmaar. Ook kan je makkelijk met het openbaar vervoer de Noord-Hollandse stad bereiken. Het station ligt op slechts 10 minuten lopen van het centrum. Alkmaar is dan ook de ideale uitvalsbasis als je op zoek bent naar een tijdelijke ruimte die makkelijk te bereiken is.

De ideale stad voor ondernemers

Alkmaar telt meer dan 10.000 lokale ondernemers. De betrokkenheid in het regionale bedrijfsleven is daardoor erg groot. Bovendien ligt de stad in een groeiregio, grenzend aan metropoolregio Amsterdam. Een mooi toekomstperspectief als je op zoek bent naar een tijdelijke ruimte in Alkmaar.

Horeca in Alkmaar

Op zoek naar een gezellige lunchtent of een plek voor een zakelijke koffie? Alkmaar biedt veel gezellige horecagelegenheden waardoor jouw verblijf in Alkmaar een feestje wordt.

Goedkoop en flexibel huren in Alkmaar

Vrije vogels kunnen via NEST/ goedkoop en flexibel een warm onderkomen huren. Wie weet zit jij binnenkort in een karakteristiek grachtenpand of heb je een simpele opslagruimte in Alkmaar. Bekijk het aanbod of neem contact op met onze match makers.

Nieuwsbrief

Wil je het allerlaatste nieuws van NEST/ in je inbox krijgen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Elke maand informeren we je over de laatste  ontwikkelingen, blije ondernemers en ons laatste aanbod.

Werken bij Nest is een feestje

Team Nest/

Matchmakers leegstandbeheer

WhatsApp
Facebook
Email