Zakelijk huren voor minder dan 300 euro per maand? Zelfs in de Randstad kan het!

2 juli 2024

Wie zakelijk wil huren in de Randstad, is meestal een fortuin kwijt. Toch betaal je je niet altijd blauw. Er bestaan namelijk volop tijdelijke werkruimtes. Die zijn vaak voor een prikkie te huren. Ideaal dus voor mensen met een kleiner budget en minder bedrijfszekerheid, zoals startende ondernemers. Naast lage maandlasten bieden dit soort ruimtes de kans om in contact te komen met gelijkgestemden in het bedrijfspand. Zo bouw je in no time je zakelijke netwerk op of uit. Voor wie nog twijfelt of dit concept niet te mooi is om waar te zijn, lichten we vier NEST/-bedrijfsruimtes van minder dan 300 euro uit.

Zijlweg 148C in Haarlem

Wil jij lekker centraal zitten? Dat kan! Dicht bij het centrum en station van Haarlem hebben we meerdere ruimtes beschikbaar op Zijlweg 148C. Dit moderne pand ligt in een woonwijk en heeft tegelijkertijd een supermarkt en meerdere speciaalzaken in de buurt. Al vanaf 250 euro per maand kun jij hier je zakelijke vleugels uitslaan. Dankzij de uitstekende zichtlocatie sleep je gegarandeerd snel veel klanten binnen.

Stephensonstraat 7 in Haarlem

De Leidsevaartbuurt is een van de gewildste buurten van Haarlem. Hoewel velen deze buurt voornamelijk als woonplek op het oog hebben, is ze ook zakelijk in trek. Centraal gelegen en met vele voorzieningen uitgerust vormt ze de ideale uitvalsbasis voor starters zoals jij. Met een vanafprijs van 200 euro per maand zitten beginnende ondernemingen bijvoorbeeld gebakken in onze ruimtes op Stephensonstraat 7.

Nijverheidsweg 27 in Haarlem

Wie van bedrijvigheid houdt, zit goed in de Waarderpolder. Dit bedrijventerrein bruist van het leven. Al vanaf 200 euro per maand huur je hier een werkruimte op Nijverheidsweg 27. Met oppervlaktes van 16 tot 80 m² is de keuze qua metrages reuze. En met de N200 en station Spaarnwoude in de buurt zijn ook de vervoersmogelijkheden top.

Weeresteinstraat 43 in Hillegom

In Hillegom hebben we een pareltje beschikbaar. Midden in de Bollenstreek kun je ruimtes huren in een uniek pand dat voorheen dienst deed als bank. Een zware, markante kluisdeur doet herinneringen aan dit recente verleden herleven. Vanaf slechts 250 euro per maand huur je al een ruimte van minimaal 25 m2.  Dicht bij het groen én bij station Hillegom en de snelweg krijg je hier het beste van twee werelden.

Zoals je kunt zien, is zakelijk huren in Haarlem en omgeving ook met een klein budget mogelijk. Ben jij geïnteresseerd maar waren deze vier opties net niet wat je zoekt? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar jouw droomlocatie. Of neem alvast een kijkje bij de rest van ons aanbod.

WhatsApp
Facebook
Email