Te Huur

Abberdaan 56 – AMSTERDAM

€650,- p.m

Omschrijving

Abberdaan 56 – Amsterdam
Het pand
Dit kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Sloterdijk in Amsterdam. Wij bieden 10 zelfstandige kantoorruimten aan op de eerste en tweede verdieping, vanaf 15 m² tot 35 m². Daarnaast is er de mogelijkheid tot flexplekken. Het pand beschikt over gloednieuwe voorzieningen, zoals een CO2- en vochtigheidsregelaar. Daarnaast beschikt het pand over innovatieve verlichtingstechnologie. Deze technologie zorgt voor een heldere en uitnodigende werkomgeving, die het welzijn en de productiviteit van onze huurders bevordert. Het pand is 24/7 begaanbaar en elektronisch beveiligd.
Huurprijs vanaf € 350,- per maand.

Locatie
Het pand is gelegen aan de Rijksweg A5 en N200. Zowel Amsterdam als Haarlem zijn op 15 minuten rijafstand. De omgeving wordt gevormd door andere bedrijven en diverse eetgelegenheden.

Bereikbaarheid
Zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting Amsterdam/Haarlem. Tevens zijn er diverse bushaltes op 5 minuten loopafstand.
Parkeren
Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.
De ruimtes
Deze ruimtes zijn ideaal voor de (startende) ondernemer / scale-up / zzp’er / freelancer die op zoek is naar een representatieve kantoorruimte. Iedere ruimte beschikt over een airco die de ruimte tevens kan verwarmen. Daarnaast is er een gezamenlijke keuken waarbij koffie, thee en water zijn inbegrepen in de huurprijs.
Er is ook een mogelijkheid tot het huren van een flexplek.
Prijs is inclusief internet
Prijs is exclusief elektra – ruimtes hebben een eigen meter

Aantal ruimtes: 10 ruimtes
* De getoonde foto’s zijn algemene foto’s van diverse ruimtes in het pand. Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Plaats Amsterdam
Service kosten notatie Per vierkante meters per jaar

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

WhatsApp
Facebook
Email