Voormalig Broodfabriek (quality Bakers)

Voormalig Broodfabriek (quality Bakers)

Paul Krugerkade 8 ,

2021 BN

Haarlem

va € 150 p.m.

va 15 m²

Status:

Beschikbaar

Beschikbare ruimtes

Beschikbaar vanaf

03/02/2021

Meer weten?

Omschrijving

Deze voormalige broodfabriek van Quality Bakers aan de Paul Krugerkade in Haarlem is perfect gelegen. De oude broodfabriek heeft fantastisch grote ruimtes en verschillende mogelijkheden.

Op de begane grond zijn drie grote hallen waar nog enkele opbergruimtes beschikbaar zijn. Een van de grote hallen hebben wij omgetoverd tot parkeerplaats of stalling. Dit is een ideale ruimte voor overdekte opslag van auto’s, motoren, busjes of boten. In de andere ‘grote’ hal zijn 9 werkplekken beschikbaar om te klussen of te sleutelen

Op de eerste verdieping zijn er 10 ruimtes beschikbaar als opslagruimte, atelierruimte of een ander soort hobbyruimte / werkplek. Deze ruimtes zijn vanaf 8m2 tot en met 75 m2.

 

Locatie van de Paul Krugerkade

Gelegen naast het winkelcentrum Spaarneboog, met diversiteit aan winkels zoals de supermarkten Vomar en Aldi en ook de Action, Leen Bakker, de klimmuur Haarlem en Rataplan zijn gevestigd in dit winkelcentrum. De bloemist, sportschool Fit For Free, Healthcenter en koffietent zorgen hiervoor nog meer doorloop. Bovenop en tussen de winkels is er ook een ruime parkeergelegenheid voor ongeveer 500 auto’s die helemaal gratis is.

 

Bereikbaarheid

Uitstekend bereikbaar zowel per openbaar vervoer als per auto. Bushalte “Paul Krugerkade” is slechts 4 minuten lopen en is vanaf Haarlem NS-station 8 minuten met de bus. Het station bevindt zich op 4 minuten afstand met auto, 5 minuten fietsafstand en lopend doe je er 10-15 minuten over.

 

Gratis parkeren bij de Paul Krugerkade

Gratis parkeermogelijkheden om het gehele pand en bij winkelcentrum Spaarneboog.

 

Verschillende ruimtes beschikbaar

Deze ruimtes zijn ideaal voor de startende ondernemer / zzp’er/ freelancer / kunstenaar / zakelijke creatieveling etc. die op zoek is naar een tijdelijke oplossing.

 

Alle prijzen genoemd zijn vanaf prijzen / Prijs is exclusief internet / Prijs is inclusief water en elektriciteit.

 

Een parkeerplaats op de begane grond kost € 65,- per maand excl. btw en een werkplek is er vanaf € 150,- per maand excl. btw.

De beschikbare ruimtes op de eerste verdieping zijn vanaf € 150,- per maand beschikbaar, let hierbij wel op dat er alleen maar water en elektriciteit beschikbaar is.

 

LET OP! Voor alle ruimtes in ons aanbod vragen wij een tijdelijke gebruiksvergoeding. Permanente huur is niet van toepassing.

 

* De getoonde foto’s zijn algemene foto’s van diverse ruimtes in het pand. Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze voormalige broodfabriek van Quality Bakers aan de Paul Krugerkade in Haarlem is perfect gelegen. De oude broodfabriek heeft fantastisch grote ruimtes en verschillende mogelijkheden. Op de begane grond zijn drie grote hallen waar nog enkele opbergruimtes beschikbaar zijn. Een van de grote hallen hebben wij omgetoverd tot parkeerplaats of stalling. Dit is een ideale ruimte voor overdekte opslag van auto’s, motoren, busjes of boten. In de andere ‘grote’ hal zijn 9 werkplekken beschikbaar om te klussen of te sleutelen Op de eerste verdieping zijn er 10 ruimtes beschikbaar als opslagruimte, atelierruimte of een ander soort hobbyruimte / werkplek. Deze ruimtes zijn vanaf 8m2 tot en met 75 m2.   Locatie van de Paul Krugerkade Gelegen naast het winkelcentrum Spaarneboog, met diversiteit aan winkels zoals de supermarkten Vomar en Aldi en ook de Action, Leen Bakker, de klimmuur Haarlem en Rataplan zijn gevestigd in dit winkelcentrum. De bloemist, sportschool Fit For Free, Healthcenter en koffietent zorgen hiervoor nog meer doorloop. Bovenop en tussen de winkels is er ook een ruime parkeergelegenheid voor ongeveer 500 auto’s die helemaal gratis is.   Bereikbaarheid Uitstekend bereikbaar zowel per openbaar vervoer als per auto. Bushalte “Paul Krugerkade” is slechts 4 minuten lopen en is vanaf Haarlem NS-station 8 minuten met de bus. Het station bevindt zich op 4 minuten afstand met auto, 5 minuten fietsafstand en lopend doe je er 10-15 minuten over.   Gratis parkeren bij de Paul Krugerkade Gratis parkeermogelijkheden om het gehele pand en bij winkelcentrum Spaarneboog.   Verschillende ruimtes beschikbaar Deze ruimtes zijn ideaal voor de startende ondernemer / zzp’er/ freelancer / kunstenaar / zakelijke creatieveling etc. die op zoek is naar een tijdelijke oplossing.   Alle prijzen genoemd zijn vanaf prijzen / Prijs is exclusief internet / Prijs is inclusief water en elektriciteit.   Een parkeerplaats op de begane grond kost € 65,- per maand excl. btw en een werkplek is er vanaf € 150,- per maand excl. btw. De beschikbare ruimtes op de eerste verdieping zijn vanaf € 150,- per maand beschikbaar, let hierbij wel op dat er alleen maar water en elektriciteit beschikbaar is.   LET OP! Voor alle ruimtes in ons aanbod vragen wij een tijdelijke gebruiksvergoeding. Permanente huur is niet van toepassing.   * De getoonde foto’s zijn algemene foto’s van diverse ruimtes in het pand. Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Algemeen
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Voorzieningen
 • Te Openen Ramen
 • Toilet
 • Pantry
Oppervlakte
In units vanaf
15 m²
Aantal verdiepingen
2
Aanmelding
In verhuur genomen
Gebouwnaam
Paul Kruger
Ligging
Liggingskenmerk
n.v.t.
Parkeren
Gratis parkeermogelijkheden om het gehele pand.
Bereikbaarheid
Bouwjaar
n.n.b.
Onderhoudswaardering binnen
Onderhoudswaardering buiten
Invoerdatum
13/03/2020
Financieel
Transactie status
Beschikbaar
Prijs
va € 150 p.m.
Prijs tot
€ n.v.t.
Servicekosten
€ 50
Conditie
Per maand
Huurprijs voorvoegsel
Huurprijs

Voorwaarden om bij NEST/ een ruimte te huren

Ik help je aan een werkplek

Apollonia Mars

Matchmaker leegstandbeheer

0630973628

No worries, ik help je verder

Catascha Houben

Matchmaker leegstandbeheer

0681884620

Ik help je aan een werkplek

Apollonia Mars

Matchmaker leegstandbeheer

0630973628

No worries, ik help je verder

Catascha Houben

Matchmaker leegstandbeheer

0681884620

Maps

Streetview

Ander aanbod

Nieuwe Gracht

  Nieuwe Gracht 13 , 2011 NB Haarlem
va € 115 p.p.m².
  va 105 m²

Bedrijfsverzamelgebouw in de Waarderpolder

  Oudeweg 147 , 2031 CC HAARLEM
va € 275 p.m.
  va 12 m²

Voormalig KPN-gebouw (Bedrijfsverzamelgebouw)

  A. Hofmanweg 1 A, 2031 BH Haarlem
va € 80 p.p.m².
  va 16 m²
 • Nieuwe Gracht

    Nieuwe Gracht 13 , 2011 NB Haarlem
  va € 115 p.p.m².
    va 105 m²
 • Bedrijfsverzamelgebouw in de Waarderpolder

    Oudeweg 147 , 2031 CC HAARLEM
  va € 275 p.m.
    va 12 m²
 • Voormalig KPN-gebouw (Bedrijfsverzamelgebouw)

    A. Hofmanweg 1 A, 2031 BH Haarlem
  va € 80 p.p.m².
    va 16 m²

Huurvoorwaarden

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email