Te Huur

Tappersweg 8 V – HAARLEM

€1.750,- p.m

Omschrijving

Het pand
Deze kantoorruimte bestaat uit 3 units die de volledige derde verdieping beslaan. De ruimtes verkeren in zeer goede staat en beschikken over verschillende buitenruimtes. De units zijn onder meer voorzien van keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, grindvloer, toiletgroep en lichtlijnen met spots. Parkeren kan op eigen terrein (vrij parkeren). Tevens is er een lift aanwezig in het pand. Huurprijs vanaf € 1750,- per maand.

8-V: ca. 166 m²;
8-X: ca. 212 m²;
8-T: ca. 88 m² (behorende bij 8-X).

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem. Op 5 minuten afstand (aan de overkant) bevinden zich verschillende winkels, supermarkten en diverse speciaalzaken.

Bereikbaarheid
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject.
Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

Parkeren
Vrij parkeren op eigen terrein voor de deur.

Ruimtes
Deze ruimtes zijn ideaal voor de zakelijke onderneming die op zoek is naar een centrale locatie en eigen voorzieningen zoals eigen keuken(s) en buitenruimte belangrijk vindt. De prijzen zijn inclusief G/W/L en servicekosten.

Aantal ruimtes: 3
*De getoonde foto’s zijn algemene beelden van verschillende ruimtes binnen het pand. Er kunnen geen rechten aan deze foto’s worden ontleend.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Plaats Haarlem
Service kosten notatie Per vierkante meters per jaar

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

WhatsApp
Facebook
Email