Te Huur

Nieuwe Gracht 11 – HAARLEM

€300,- p.m

Omschrijving

Nieuwe Gracht 11
Het pand
In het centrum van Haarlem ligt dit statige pand. Wij bieden 6 zelfstandige kantoorruimtes van 12 m2 tot 100 m2 aan verdeeld over drie verdiepingen. Huurprijs vanaf €300,- per maand.
Prijzen zijn inclusief internet.

Locatie
Het pand is gelegen aan de Nieuwe Gracht. Deze unieke locatie is omringd door monumentale panden in het hart van Haarlem. Diverse winkels, zoals een supermarkt en speciaalzaken, zijn op loopafstand.

Bereikbaarheid
Het station van Haarlem ligt op circa 400 meter afstand. De N200 en N208, toegangswegen naar het centrum, zijn binnen 5 minuten te bereiken. De locatie is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeren
Parkeergelegenheid aan de gracht tegen een uurtarief. Tevens mogelijk om een abonnement af te sluiten in een van de nabijgelegen parkeergarages voor circa €100,- per maand.

De ruimtes
De ruimtes zijn ideaal voor startende ondernemers, zzp’ers, freelancers of scale-ups die in een statig pand in het centrum van Haarlem willen zitten. Iedere verdieping heeft een eigen pantry en er is een gezamenlijke ijskast. In overleg kan een hele verdieping worden gehuurd.

6 ruimtes en diverse flexplekken
* De getoonde foto’s zijn algemene foto’s van diverse ruimtes in het pand. Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

WhatsApp
Facebook
Email