Te Huur

Baan 47 – HAARLEM

€300,- p.m

Omschrijving

Het pand
Aan de rand van het Frederikspark bevindt zich dit voormalige kantoorgebouw van Stichting Sint Bavo, daterend uit het jaar 1901. Wij bieden 9 tijdelijke woonruimtes aan, gelegen op de begane grond, eerste en tweede verdieping. De grootte van de ruimtes varieert van 13 m² tot 35 m². De huurprijzen starten vanaf €300,- per maand.

Locatie
Het pand ligt aan een van de toegangswegen naar het centrum van Haarlem, met het Frederikspark aan de voorzijde en de Kleine Houtweg, die richting het centrum leidt, aan de zijkant/ achterzijde. Op 250 meter afstand vindt u zowel de dichtstbijzijnde supermarkt als een bushalte en een school.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar, mede dankzij de nabijgelegen uitvalsweg N205. De dichtstbijzijnde bushalte is op 250 meter afstand gelegen.

Parkeren
In de nabije omgeving is parkeergelegenheid beschikbaar, zowel tegen betaling als via een parkeervergunning.

Ruimtes
Deze woonruimtes zijn bij uitstek geschikt voor (stille) tijdelijke bewoners. Momenteel worden ze veelal bewoond door docenten die lesgeven op de omliggende scholen. Van de bewoners wordt verwacht dat zij de gemeenschappelijke ruimtes, zoals het toilet, de douche en de keuken, netjes houden in onderling overleg. De kosten voor gas, water en elektriciteit komen voor rekening van de huurder. Omdat het pand niet is voorzien van individuele meters voor elektra, gas en water, dient de huurder in overleg met de andere bewoners van de ruimtes een overeenkomsten te sluiten voor het verdelen van deze kosten.

Aantal ruimtes: 9

*De getoonde foto’s zijn algemene beelden van verschillende ruimtes binnen het pand. Er kunnen geen rechten aan deze foto’s worden ontleend.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Plaats Haarlem
Service kosten notatie Per vierkante meters per jaar

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

WhatsApp
Facebook
Email